Premiile de excelență profesională în securitatea privată, OSPA România, și-au anunțat câștigătorii ediției 2023.

ANERSFR are marea bucurie să anunțe că printre aceștia se numără și opt membri ai săi, autorii unei lucrări de referință – Ghidul Practic al Evaluatorului de Risc la Securitatea Fizică.

Astfel, printr-o fericită coincidență, în aceeași zi cu Forumul Specialiștilor în Securitate Fizică, organizat în premieră de ANERSFR la București, la ceas de seară a avut loc Gala decernării premiilor OSPA 2023.

În acest cadru festiv, au urcat pe podium în calitate de câștigători ai Trofeului OSPA – Consultanți de Securitate (Evaluatori de Risc la Securitate Fizică): Cristina Enache, Constantin Moise, Ionel Munteanu, Robert Nagy, Viorel Petcu, Nicușor Răducanu, Gabriel Vlad și Aurel Catrinoiu.

Totodată, consemnăm și un dublu succes, dat fiind că unul dintre cei premiați la categoria Consultanți de Securitate, vicepreședintele ANERSFR, Robert Nagy, a primit și premiul Pentru Întreaga Carieră dedicată Securității.

Felicitări tuturor câștigătorilor, aplauze pentru un produs de excepție: Ghidul Practic al Evaluatorului de Risc la Securitatea Fizică!

Vă reamintim că lucrarea a apărut anul trecut și este o realizare colectivă, fiecare dintre autori abordând unul sau mai multe capitole.

Ghidul Practic al Evaluatorului de Risc la Securitatea Fizică este în primul rând util evaluatorilor de risc, ca referință de bune practici, mediului de afaceri pentru a înțelege mai ușor conceptul de risc sau pentru a solicita prestatorului ales să ȋi furnizeze o documentație la un standard ridicat, care prin implementare să ducă la obținerea un control real al riscurilor relevante din companii și, evident, autorității de aplicare a legii ca material didactic și pentru eliminarea rapoartelor de evaluare elaborate eronat.

Mai multe informații, puteți citi aici.