Sub sloganul „10 ani, un forum, o familie”, prima ediție a FORUMULUI SPECIALIȘTILOR ÎN SECURITATE FIZICĂ reunește, pe 8 iunie, la Hotel Capitol din București, experți de renume care vor discuta cele mai bune „Practici în procesul de evaluare a riscurilor de securitate fizică”, aceasta fiind și tema principală.

10 ani – reprezintă vârsta organizatorului, Asociația Națională a Evaluatorilor de Risc la Securitatea Fizică din România (ANERSFR), care împlinește, în acest an, 10 ani de la primii pași în viața cetății.

Un forum – se simțea nevoia unor dezbateri mai largi pe tema propusă, de aceea vor lua cuvântul reprezentanți ai celor mai importante organizații profesionale și patronale: Federația Serviciilor de Securitate, Asociația Română pentru Tehnică de Securitate, Patronatul Serviciilor de Securitate, fondatori ai ANERSFR, dar și, în premieră!, reprezentanți ai evaluatorilor de risc de securitate de peste hotare și specialiști în asigurări.

O familie:  Vor fi specialiști din întreg spectrul muncii de securitate, ne vom regăsi ca într-o familie, pentru că, prin specificul activității, fiecare în parte și toți împreună alcătuim un puzzle perfect.

Tematica aleasă și-a propus să evidențieze importanța procesului de evaluare a riscurilor pentru a valoriza implementarea unor sisteme de detecție la efracție, control acces și supraveghere video care să conducă la o  eficiență crescută a măsurilor de control prin tehnologie.

Specialiștii reuniți la București vor aborda de altfel ultimele generații de echipamente, caracteristicile și facilitățile acestora, partenerii evenimentului fiind invitați să ofere informație valoroasă pe aceste subiecte.

Pe 8 iunie, la Hotel Capitol din București, vom fi toți, așa cum spune sloganul ANERSFR, o VOCE!

Vă așteptăm la prima ediție a FORUMULUI SPECIALIȘTILOR ÎN SECURITATE FIZICĂ: „10 ani, un forum, o familie”!