Daca folositi acest website, sunteti de acord si acceptati conditiile de utilizare scrise mai jos. Va rugam sa reveniti din cand in cand pe aceasta pagina pentru ca ne rezervam dreptul de a modifica sau face schimbari la aceste conditii de utilizare, programe, programari si continutul acestui website fara notificare. de fiecare data cand folositi acest website sunteti de acord cu, si acceptati conditiile curente de utilizare.

Acest site este intretinut si administrat de ASOCIATIA NATIONALA A EVALUATORILOR DE RISC LA SECURITATEA FIZICA (WWW.ANERSFR.RO). ANERSFR isi asuma dreptul de a face modificari ale acestor prevederi fara o alta notificare.

Intregul continut al site-ului ANERSFR.ro (texte, grafice, simboluri, elemente de grafica WEB, scripturi, programe si alte date ) este proprietatea ASOCIATIEI NATIONALE A EVALUATORILOR DE RISC LA SECURITATEA FIZICA si este aparat de legea pentru protectia drepturilor de autor. Folosirea fara acordul ANERSF a oricaror elemente enumerate mai sus se pedepseste conform legilor in vigoare.

ANERSFR (www.anersfr.ro) nu raspunde de continutul, calitatea sau natura site-urilor la care se ajunge prin legaturi de pe acest site (legaturi de natura comerciala sau publicitara). Raspunderea pentru aceste site-uri o poarta in intregime proprietarii acestora.

Site-ul ANERSFR (www.anersfr.ro) si materialele aferente sunt oferite „asa cum sunt” si „atat cat sunt disponibile” fara garantii de nici un fel. ANERSF R(www.anersfr.ro) nu ofera nicio garantie, in mod expres, nici implicit, in ceea ce priveste functionarea acestui site. Vizitatorii sunt de acord in mod expres ca folosirea acestui site se face pe propriul risc.

ANERSFR (www.anersfr.ro) nu furnizeaza adresa dumneavoastra de e-mail unor terti, nu vinde, nu ofera adresa dumneavostra de e-mail obtinuta prin intermediul newsletter-ului (de exemplu), fara acordul dumneavoastra explicit.

Unele fotografii au caracter orientativ, fiind materiale publicitare.

Folosirea cu Buna Credinta a Site-ului ANERSF (www.anersfr.ro)

Este interzisa folosirea site-ul pentru a afisa sau transmite orice fel de material cu caracter amenintator, fals, inselator, abuziv, de hartuire, licentios, calomniator, vulgar, obscen, scandalos, instigator, pornografic sau profanator sau orice alt fel de material care poate constitui sau incuraja un comportament ce va putea da nastere unei infractiuni, sau ar putea conduce la raspundere civila, sau ar incalca in alt mod legea. ANERSFR (www.anersfr.ro) va coopera cu oricare dintre autoritatile desemnate sa aplice legea si se va conforma cu orice sentinta judecatoreasca prin care se cere sau se ordona ANERSFR (www.anersfr.ro) sa dezvaluie identitatea oricarei persoane care ar afisa sau transmite orice fel de informatie sau material de acest fel pe sau prin intermediul site-ului.

ANERSFR (www.anersfr.ro) functioneaza conform prevederilor legale ale Statului Roman.

Orice tentativa de acces neautorizat la site-ul ANERSFR (www.anersfr.ro) si orice incercare de frauda va fi raportata autoritatilor competente. Orice conflict aparut intre ASOCIATIA NATIONALA A EVALUATORILOR DE RISC LA SECURITATEA FIZICA (WWW.ANERSF.RO) si clienti se incearca a fi rezolvat pe cale amiabila prin intelegere intre cele doua parti.

In cazul in care acest lucru nu este posibil se vor aplica prevederile legale romanesti din acest domeniu iar solutionarea conflictelor este de compententa instantelor romanesti.

Fiind de acord cu aceste Termene de Utilizare clientul isi asuma in totalitate aceste riscuri.

Exonerarea de Raspundere

Site-ul ANERSFR (www.anersfr.ro) nu este raspunzator pentru daune directe sau indirecte, de orice natura, ce ar rezulta din sau in legatura cu utilizarea acestui site sau a continutului sau. ANERSFR (www.anersfr.ro) nu isi asuma nici o responsabilitate si nu va fi raspunzatoare pentru nici o dauna sau virusi care ar putea sa va infecteze computerul sau alte bunuri in urma accesarii sau utilizarii acestui site, sau descarcarii oricarui material, informatii, text, imagini video sau audio de pe acest site.