Pe 28 septembrie, Capitala Europeană a Culturii devine pentru o zi și capitala specialiștilor în securitate fizică.

Pentru că în acea zi de joi, Timișoara va găzdui primul workshop regional al toamnei organizat de Asociația Națională a Evaluatorilor de Risc la Securitatea Fizică din România (ANERSFR).

Conferința, cu titlul „BUNE PRACTICI ÎN SECURITATEA FIZICĂ” , va reuni evaluatori, integratori de sisteme, reprezentanți ai ANERSFR, parteneri din industria securității.

Prezentările vor aborda bunele practici în evaluarea de risc la securitate fizică, potențialul uriaș reprezentat de puterea tehnologiei, aspecte legate de formarea profesională, importanța securității mecanice, tehnologii inovative și softuri dedicate din industria securității.

Pentru consultarea programului complet și înscriere, vă rugăm să accesați formularul din linkul de mai jos:

https://forms.gle/9f5RL3TNyvseN1wXA

Workshopul regional de la Timișoara, organizat pe 28 septembrie la Hotel AURELIA, este realizat de ANERSFR cu sprijinul partenerilor evenimentului:

Ajax Systems este cel mai mare producător de sisteme de securitate din Europa, dezvoltând atât hardware, cât și software. Ajax protejează peste 1.800.000 de utilizatori din 169 de țări cu peste 70 de dispozitive cablate și fără fir. Sistemul include detectoare de detecție la efracție în interior și în exterior, de incendiu și de scurgeri de apă, împreună cu o gamă largă de dispozitive inteligente pentru casă, pentru calitatea aerului și automatizare.

Începând din 2004, KMW Systems este un nume de referință pe piața sistemelor de securitate din România. Cu succesul obținut în reprezentarea brandurilor recunoscute la nivel mondial, precum Dahua Technology și Ajax Systems, și cu dezvoltarea constantă a gamei proprii de produse KMW, suntem dedicați satisfacerii tuturor cerințelor pieței. Ne concentrăm pe asigurarea unor stocuri suficiente pentru orice proiect, oferind în același timp suport tehnic profesionist și consultanță pentru alegerea optimă a echipamentelor. Cu un service rapid și numeroase alte avantaje, KMW Systems reprezintă alegerea preferată a instalatorilor de sisteme de securitate din România.

ISOTRAD RISKVISION este o companie inovatoare de securitate completă 360° în măsură să ofere clienților cele mai moderne concepte și tehnologii de profil.

Parte a grupului de companii ISOTRAD, cu sediul în Craiova, unități de producție în județul Gorj și peste 150 de angajați, ISOTRAD RISKVISION este un furnizor de soluții solide pentru o securitate fizică și cibernetică de vârf.