Asociația Română pentru Tehnică de Securitate (ARTS) și Asociația Națională a Evaluatorilor de Risc la Securitate Fizică (ANERSFR) organizează miercuri, 10 mai, la Hotel Capitol (Calea Victoriei nr.29) din București, cea de-a VIII-a Conferință Națională de Analiză de Risc.

Tema din acest an: Riscuri de securitate în situații normale, de conflagrații sau cutremure.

Conferința propune participanților două paneluri: primul – moderat de ARTS – are ca tematică Prevenirea riscurilor de incendiu, cel de-al doilea – moderat de ANERSFR – prezintă Riscuri în contextul amenințărilor globale.

Cuvintele de deschidere și concluziile dezbaterilor vor aparține președinților celor două asociații organizatoare, Liviu Mateescu – ARTS și Aurel Catrinoiu – ANERSFR.

Printre prezentările specialiștilor și partenerilor evenimentului se vor regăsi subiecte precum:

Soluții eficiente pentru prevenirea incendiilor; Soluții de termoviziune pentru detectarea incendiilor, mentenanța preventivă și protecție perimetrală; Împreună cu Tora si Bosch, pregătiți pentru orice situație; Inteligența artificială în sistemele de securitate perimetrală; Securitatea și siguranța persoanelor în clădirile de birouri; Evaluarea de risc în organizații internaționale; Puterea inovației și a tehnologiei AJAX; Soluții pentru menținerea securității fizice în perioadele de criză din sectorul financiar – bancar; Tehnologia și operaționalizarea, ingrediente cheie pentru managementul eficient al riscurilor.

Conferința nu ar fi fost posibilă fără sprijinul partenerilor noștri de renume – SIEL INVEST, KONICA MINOLTA, AZITREND, BOSCH, TORA, ASAA ABLOY, AJAX  SYSTEMS, HYPERFY , R&B RISK MANAGEMENT– cărora le mulțumim și pe această cale!

De asemenea, succesul evenimentului este dat de calitatea dezbaterilor ce vor avea loc.

Prin urmare, vă așteptăm pe 10 mai, de la ora 9.15, la Hotel Capitol din București (Calea Victoriei nr.29) la o conferință la care comentariile sau întrebările dumneavoastră pertinente își vor găsi cu siguranță cele mai avizate răspunsuri!

Pentru detalii financiare și înscriere, vă stă la dispoziție formularul de mai jos care trebuie descărcat, completat și trimis la adresa office@arts.org.ro, până la 28 aprilie 2023.

Vă mulțumim și nu uitați: Pe 10 Mai, profesioniștii se văd pe Calea Victoriei!