Numerele 1-5 ale Revistei „Evaluatorul de Risc” , editată de ANERSFR, sunt acum disponibile gratuit spre lecturare.

Trebuie doar să faceți click pe coperta fiecărui număr pentru a descoperi o resursă valoroasă de cunoaștere a domeniului în care activăm, cu articole interesante din perioada 2020-2022.

Vă dorim lectură plăcută!

Nr.5
Nr.4
Nr.3
Nr.2
Nr.1

***Revista EVALUATORUL DE RISC oferă mediului de afaceri, autorităților și evaluatorilor de risc opinii, bune practici sau soluții ale specialiștilor.

Publicația este editată de echipa Consiliului Director, coordonată de președintele ANERSFR, și apare din 2020 în format electronic și tipărit. Recent a apărut și nr.6.

Ne bucurăm să fim gazde pentru mulți specialiști cu notorietate din mai multe sectoare de activitate, manageri și evaluatori de risc.

Totodată, interviurile cu manageri de securitate și profesioniști în domeniu, dar și celelalte subiecte „fierbinți” ale profesiei de evaluator de risc la securitate fizică fac din orice număr al Revistei EVALUATORUL DE RISC o sursă de informații de mare calitate și utilitate pentru orice cititor interesat de astfel de subiecte.

Înființată în anul 2013, Asociația Națională a Evaluatorilor de Risc la Securitatea Fizică din România (ANERSFR)  este unica asociație de profil, organizația care a pus bazele Codului Etic al profesiei și a devenit vocea reprezentativă a evaluatorilor de risc la securitate fizică.

Membrii ANERSF se bucură de 15 BENEFICII, printre care recunoaștere, asistență, pregătire, consultanță și excelentă relaționare.