Asociaţia Naţională a Evaluatorilor de Risc la Securitatea Fizică din România (ANERSFR), ca organizație profesională care promovează bunele practici, în lipsa unei literaturi de specialitate în acest domeniu de activitate, a simțit nevoia de a oferi celor interesați noțiunile utile care să le faciliteze o înțelegere corectă a informațiilor și necesitatea de parcurgere sistematică a etapelor procesului de evaluare a riscurilor de securitate fizică.     

Pornind de la acest deziderat, autorii și-au propus să prezinte informațiile necesare care să îndrume specialiștii/evaluatorii pentru realizarea analizelor de risc la securitatea fizică, astfel încât rezultatul să fie unul coerent, constructiv și util organizației beneficiare.

Este de remarcat că multe dintre informațiile consemnate în lucrare provin din practica și experiența autorilor ca evaluatori de risc și, evident, din studiul unor materiale de specialitate. 

Lucrarea este o realizare colectivă, fiecare dintre autori abordând unul sau mai multe capitole.

Este în primul rând utilă evaluatorilor de risc, ca referință de bune practici, mediului de afaceri pentru a înțelege mai ușor conceptul de risc sau pentru a solicita prestatorului ales să ȋi furnizeze o documentație la un standard ridicat, care prin implementare să ducă la obținerea un control real al riscurilor relevante din companii și, evident, autorității de aplicare a legii ca material didactic și pentru eliminarea rapoartelor de evaluare elaborate eronat.    

Ghidul Practic al Evaluatorului de Risc la Securitatea Fizică poate fi achiziționat la prețul de 150 lei.

Membrii ANERSFR beneficiază de discount*, astfel prețul pentru aceștia este de 90 lei/ghid.

Pentru achiziție, îi rugăm pe cei interesați, membri ai asociației sau nu, să urmeze pașii de mai jos:

•          Se transmite o comandă pe mail la adresa : office@anersfr.ro, unde se specifică: numărul de bucați, datele de facturare, adresa de livrare și datele de contact ale solicitantului.

•          Se emite factura si se transmite cumpărătorului;

•          După primirea facturii, solicitantul anunță confirmarea efectuării plății cărților.

•          Coletul va fi livrat prin curierat la adresa indicată, cu plata la destinație.

 ——-

* Printre beneficiile de care se bucură membrii ANERSFR, se numără și cel de discount de 60 de lei (din 150 lei) la achiziționareaGhidului Practic al Evaluatorului de Risc la Securitatea Fizică.

Înființată în anul 2013, Asociația Națională a Evaluatorilor de Risc la Securitatea Fizică din România (ANERSFR)  este unica asociație de profil, organizația care a pus bazele Codului Etic al profesiei și a devenit vocea reprezentativă a evaluatorilor de risc la securitate fizică.

Membrii ANERSF se bucură de 15 BENEFICII, printre care recunoaștere, asistență, pregătire, consultanță și excelentă relaționare.