E vacanță, dar echipa de coordonare a Asociației Naționale a Evaluatorilor de Risc la Securitatea Fizică din România (ANERSFR) e cu gândul deja la următoarele proiecte de pregătire și dezvoltare profesională!

Primul dintre acestea va avea loc la Timișoara, pe 28 septembrie, și va avea ca teme principale de prezentare și discuții bunele practici în formarea profesională, evaluarea riscurilor și implementarea sistemelor de securitate.

„Am stabilit împreună cu colegii din conducerea ANERSFR să continuăm ritmul susținut din primăvară în ce privește întâlnirile la nivelul asociației. Workshop-urile de tipul celui de la Timișoara au ca obiective cunoașterea și aprofundarea tuturor aspectelor ce țin de profesia noastră, dar răspund și dorinței multora dintre membrii asociației de a comunica și împărtăși experiențe personale cu marea familie ANERSFR”, a declarat Aurel Catrinoiu, președintele ANERSFR.

Workshop-ul  din 28 septembrie de la Timișoara va reuni specialiști din cadrul autorităților de aplicare a legii, evaluatori, integratori de sisteme și manageri de securitate.

Vom reveni cu detalii privind evenimentul și condițiile de participare.

Înființată în anul 2013, Asociația Națională a Evaluatorilor de Risc la Securitatea Fizică din România (ANERSFR)  este unica asociație de profil, organizația care a pus bazele Codului Etic al profesiei și a devenit vocea reprezentativă a evaluatorilor de risc la securitate fizică.

Preocupată permanent de creșterea calității în formarea profesională de profil și stimularea formelor de menținere a unui nivel de pregatire ridicat pentru profesioniștii din domeniu, ANERSFR organizează periodic conferințe naționale, workshop-uri, webinarii.