Așa cum v-am mai anunțat, joi, 28 septembrie, Timișoara va găzdui primul workshop regional al toamnei organizat de Asociația Națională a Evaluatorilor de Risc la Securitatea Fizică din România (ANERSFR).

Conferința, cu titlul „BUNE PRACTICI ÎN SECURITATEA FIZICĂ” , va reuni evaluatori, integratori de sisteme, reprezentanți ai ANERSFR, ai autorităților, parteneri din industria securității.

Dacă încă stai pe gânduri privind participarea, iată mai jos 8 motive, credem noi, importante pentru a-ți pune workshopul în agendă și a ne (re)vedea la fața locului:

  1. Întâlnirea va fi una foarte interactivă, ca să poată fi discutate principalele aspecte în derularea  serviciilor de evaluare, proiectare sau implementare a sistemelor de securitate.
  2. ANERSFR organizează evenimentul în premieră în această regiune.
  3. Vor fi prezenți invitați din partea autorităților de aplicare a legii, specialiști din poliție de la care o să aflăm cele mai frecvente greșeli întâlnite în practică.
  4. Se vor discuta și analiza bune practici în prestațiile de evaluare a riscurilor și spețe diverse pe această problematică cu cei mai experimentați evaluatori.
  5. Se va prezenta prima și singura lucrare de specialitate: Ghidul Practic al Evaluatorului de Risc.
  6. Se va aborda subiectul Certificării Produselor de Securitate Mecanică, având ca invitat pe cel mai experimentat specialist în materie de producție și certificare produse fizice.
  7. Pentru segmentul dedicat tehnicienilor și inginerilor de securitate, vom avea două teme de interes cu prezentări de echipamente din noua generație, având alături parteneri de prestigiu precum AJAX SYSTEMS și KMW SYSTEMS, de la care puteți obține toate detaliile necesare.
  8. Și, nu în ultimul rând, veți fi automat înscriși la tombola organizată cu prilejul workshopului din Banat pentru acordarea unor premii ce constau în echipamente de securitate și numărul 6 al Revistei Evaluatorul de Risc, editată de ANERSFR!

Pentru consultarea programului complet și înscriere, vă rugăm să accesați formularul din linkul de mai jos:

https://forms.gle/9f5RL3TNyvseN1wXA

Workshopul regional de la Timișoara, organizat pe 28 septembrie la Hotel AURELIA, este realizat de ANERSFR cu sprijinul partenerilor evenimentului:

Ajax Systems este cel mai mare producător de sisteme de securitate din Europa, dezvoltând atât hardware, cât și software. Ajax protejează peste 1.800.000 de utilizatori din 169 de țări cu peste 70 de dispozitive cablate și fără fir. Sistemul include detectoare de detecție la efracție în interior și în exterior, de incendiu și de scurgeri de apă, împreună cu o gamă largă de dispozitive inteligente pentru casă, pentru calitatea aerului și automatizare.

Începând din 2004, KMW Systems este un nume de referință pe piața sistemelor de securitate din România. Cu succesul obținut în reprezentarea brandurilor recunoscute la nivel mondial, precum Dahua Technology și Ajax Systems, și cu dezvoltarea constantă a gamei proprii de produse KMW, suntem dedicați satisfacerii tuturor cerințelor pieței. Ne concentrăm pe asigurarea unor stocuri suficiente pentru orice proiect, oferind în același timp suport tehnic profesionist și consultanță pentru alegerea optimă a echipamentelor. Cu un service rapid și numeroase alte avantaje, KMW Systems reprezintă alegerea preferată a instalatorilor de sisteme de securitate din România.

ISOTRAD RISKVISION este o companie inovatoare de securitate completă 360° în măsură să ofere clienților cele mai moderne concepte și tehnologii de profil.

Parte a grupului de companii ISOTRAD, cu sediul în Craiova, unități de producție în județul Gorj și peste 150 de angajați, ISOTRAD RISKVISION este un furnizor de soluții solide pentru o securitate fizică și cibernetică de vârf.

Înființată în anul 2013, Asociația Națională a Evaluatorilor de Risc la Securitatea Fizică din România (ANERSFR)  este unica asociație de profil, organizația care a pus bazele Codului Etic al profesiei și a devenit vocea reprezentativă a evaluatorilor de risc la securitate fizică.

Membrii ANERSF se bucură de 15 BENEFICII, printre care recunoaștere, asistență, pregătire, consultanță și excelentă relaționare.