Dacă ești antreprenor, aceste scurte producții video realizate de Asociația Națională a Evaluatorilor de Risc la Securitatea Fizică din România (ANERSFR), în cadrul campaniei sale de informare publică  „Securitate de 5 stele” , îți vor prinde cum nu se poate mai bine.

De ce?

Pentru că ele îți vor explica pas cu pas cele 5 criterii-stea pentru o analiză de risc ca la carte:

  1. Vizionarea Obiectivului
  2. Cunoașterea Activității
  3. Competențe Tehnice
  4. Raportul de Evaluare
  5. Prevenția – Baza Securității

Astăzi, campania se focusează pe primul criteriu-stea, și anume Vizionarea Obiectivului.

Este una dintre etapele cele mai importante ale muncii evaluatorului, întrucât sunt colectate datele de intrare ale procesului de analiză și, în același timp, ajută la descoperirea vulnerabilităților ori breșelor de securitate.

Dacă ești evaluator, aceleași producții îți vor reaminti lucruri importante, de care e bine să nu uităm, pentru a furniza cu adevărat clientului o “Securitate fizică de 5 stele”.

Practic, prin demersul de azi, împreună cu colegii din Consiliul Director, nu facem altceva decât să urmărim unele din obiectivele statutare ale asociației legate de asigurarea calității muncii noastre, declara, la debutul campaniei în urmă cu două săptămâni, președintele ANERSFR, Aurel Catrinoiu.

Campania de informare este realizată de partenerii noștri în efortul constant de comunicare a activității asociației, agenția de publicitate Heuza Advertissimo (www.heuza.ro), și este disponibilă pe site și pe canalul de YouTube al ANERSFR.

ANERSFR este de 10 ani, o VOCE, vocea evaluatorilor de risc la securitatea fizică din România!