Specialiștii în securitate fizică sunt invitați joi, 23 noiembrie 2023, la Piatra Neamț, la ultimul workshop regional organizat în acest an de Asociația Națională a Evaluatorilor de Risc la Securitatea Fizică din România (ANERSFR).

„Încheiem un ciclu bogat de reuniuni profesionale în acest an. Ne-am bucurat să avem tot mai mulți participanți și tot mai mulți membri în asociație, pentru noi fiind dovada cea mai elocventă că accentul pe profesionalizare și pe cunoaștere a tot mai multe soluții, mai vechi sau mai inovatoare, reprezintă o bază solidă de dezvoltare a ANERSFR pentru viitor. Vă așteptăm cu drag la Piatra Neamț, iar, pentru la anul, pregătim deja alte surprize plăcute!”, a declarat președintele ANERSFR, Aurel Catrinoiu.

Intitulată „BUNE PRACTICI ÎN SECURITATEA FIZICĂ”, conferința va reuni, la fel ca la Timișoara, evaluatori, integratori de sisteme, reprezentanți ai ANERSFR, ai autorităților, parteneri din industria securității.

PENTRU CONSULTAREA PROGRAMULUI COMPLET ȘI ÎNSCRIERE, VĂ RUGĂM SĂ ACCESAȚI FORMULARUL DIN LINKUL DE MAI JOS:

https://docs.google.com/forms/d/e/1FAIpQLSfqN-yszIAPUjifJ5MLM8_E5RUBb8HVzBBsSc7aX1QNJ7DNGQ/viewform

Workshopul regional de la Piatra Neamț, organizat pe 23 Noiembrie 2023 la Central Plaza Hotel, Piața Petrodava 1-3, este realizat de ANERSFR cu sprijinul partenerilor evenimentului:

Ajax Systems este cel mai mare producător de sisteme de securitate din Europa, dezvoltând atât hardware, cât și software. Ajax protejează peste 1.800.000 de utilizatori din 169 de țări cu peste 70 de dispozitive cablate și fără fir. Sistemul include detectoare de detecție la efracție în interior și în exterior, de incendiu și de scurgeri de apă, împreună cu o gamă largă de dispozitive inteligente pentru casă, pentru calitatea aerului și automatizare.

Începând din 2004, KMW Systems este un nume de referință pe piața sistemelor de securitate din România. Cu succesul obținut în reprezentarea brandurilor recunoscute la nivel mondial, precum Dahua Technology și Ajax Systems, și cu dezvoltarea constantă a gamei proprii de produse KMW, suntem dedicați satisfacerii tuturor cerințelor pieței. Ne concentrăm pe asigurarea unor stocuri suficiente pentru orice proiect, oferind în același timp suport tehnic profesionist și consultanță pentru alegerea optimă a echipamentelor. Cu un service rapid și numeroase alte avantaje, KMW Systems reprezintă alegerea preferată a instalatorilor de sisteme de securitate din România.

LOGO ANERSFR 10 ANI

Înființată în anul 2013, Asociația Națională a Evaluatorilor de Risc la Securitatea Fizică din România (ANERSFR)  este unica asociație de profil, organizația care a pus bazele Codului Etic al profesiei și a devenit vocea reprezentativă a evaluatorilor de risc la securitate fizică.

Membrii ANERSF se bucură de 15 BENEFICII, printre care recunoaștere, asistență, pregătire, consultanță și excelentă relaționare.