FORUMUL SPECIALIȘTILOR ÎN SECURITATE FIZICĂ este prilejuit de împlinirea a 10 ani de viață ai Asociației Naționale a Evaluatorilor de Risc la Securitate Fizică din România (ANERSFR) și reunește, pe 8 iunie, la Hotel Capitol din București, experți de renume din țară și de peste hotare.

Tematica principală – „Practici în procesul de evaluare a riscurilor de securitate fizică”-, precum și alte subiecte de interes vor fi abordate de peste 10 specialiști cu experiențe indelungate în industria de profil.

10 reguli de aur în procesul de evaluare a riscurilor de securitate fizică vor fi prezentate de președintele ANERSFR, care, într-o sinteză a evenimentului, a precizat:

„Este o întâlnire profesională, dar și de suflet, pusă sub semnul lui 10. Împlinim 10 ani de la primii pași ai asociației și de la constituirea unor relații solide, de aici și sloganul reuniunii noastre: „10 ani, un forum, o familie”.

Ne bucurăm să avem oaspeți de seamă din țară din industria securității, dar și din ramuri conexe. Totodată, marcăm o premieră, avem și invitați de peste hotare, un specialist cu aproape 30 de ani vechime în industrie și peste 100 de articole în reviste de securitate.

Tema mea – 10 reguli de aur în procesul de evaluare a riscurilor de securitate fizică” – se dorește a fi o sinteză foarte succintă a experienței personale de până acum, pe care am bucuria să o împărtășesc celor prezenți”.

Pe 8 iunie, la Hotel Capitol din București, evaluatorii de risc la securitate fizică vor fi toți, așa cum spune sloganul ANERSFR, o VOCE!

Sunteți așteptați așadar la prima ediție a FORUMULUI SPECIALIȘTILOR ÎN SECURITATE FIZICĂ!

Programul este următorul:

PROGRAM

FORUMUL SPECIALIȘTILOR ÎN SECURITATE FIZICĂ

Ediția a I-a, București, 8 iunie 2023

Hotel CAPITOL, Calea Victoriei nr. 29

„PRACTICI ÎN PROCESUL DE EVALUARE A RISCURILOR DE SECURITATE FIZICĂ”

9,15 –  9,45  –  Primirea și înregistrarea participanților

                        Cafea de întâmpinare ( Coffee break „Simplu”: cafea, ceai, apa )

9,45 – 10.00 – Deschidere Conferință: Robert NAGY- vicepreședinte ANERSFR – moderator eveniment

10.00 – 11.00Cuvânt reprezentanți organizații profesionale și patronale

  • Dl. Aurel CATRINOIU –  președinte ANERSFR
  • Dl. Stelian ARION – cuvântul unui membru fondator ANERSFR
  • Dl. Gabriel BADEA – președintele ARIS
  • Dl. Adrian MOISESCU – președintele PSS
  • Dl. Liviu MATEESCU  – președinte ARTS
  • Dl. Silviu CLEP – președinte FSS
  • Dl. Alexandru CIUNCAN – președintele UNSAR

11.00 – 12.15 – „Practici europene în securitatea fizică”expert Daniel KAMINSKI, Asociația poloneză – POLSKA IZBA OCHRONY.

12.15 – 12.30 – Temă prezentare Partener Silver;

12.30 – 12.45 – Pauza de Cafea (Coffee break „Complet” + patiserie dulce/sărată)

12.45 – 13.00 –10 reguli de aur în procesul de evaluare a riscurilor de securitate fizică” – Aurel CATRINOIU.

13.00 – 13,30 – Temă prezentare Partener Gold;

13.30 – 14.45 – Discuții și întrebări pe toate subiectele;

14,45 – 15,00 – Concluzii Forum 2023

15,00 – 15,30 –  Masa de pranz (tip „Bufet suedez”)

Membrii ANERSFR au INTRARE LIBERĂ, este nevoie doar de trimiterea unui e-mail la asociație pentru confirmarea participării și, în consecință, rezervarea locului.

Cei care NU sunt membri ANERSFR, dar doresc să participe la Forum, sunt rugați să completeze, semneze și să trimită pe adresa office@anersfr.ro formularul de înregistrare de mai jos.

*** Taxa care trebuie plătită este de 120 lei / persoană (inclusiv TVA), în care sunt incluse participarea la eveniment, materialele informative, pauzele de cafea şi masa de prânz.