Aceasta este tema panelului ANERSFR din cadrul celei de-a VIII-a Conferințe Naționale de Analiză de Risc, ce va avea loc miercuri, 10 mai, la Hotel Capitol (Calea Victoriei nr.29) din București.

Programul secțiunii ANERSFR este următorul:

Evaluarea de risc în organizații internaționale

Cristian CRISTEA, Expert – Situatii de criză/conflict, BRD – GSG

Puterea inovației și a tehnologiei AJAX

Alina FILIPIUC, Country Manager, AJAX

Alexandru ZAMFIR, Pre-Sales Manager, AJAX

Tendințe de evoluție a securității bancare și soluții alternative în situații de criză

Alin LUPEA, Președinte Comisia de Securitate Bancară ARB

Tehnologia și operaționalizarea, ingrediente cheie pentru managementul eficient al riscurilor

Andreea ANTON, Director Comercial, HYPERFY

Viorel PETCU, COO, HYPERFY

„Tema generală a Conferinței din acest an, organizată ca și în trecut alături de colegii de la Asociația Română pentru Tehnică de Securitate, este „Riscuri de securitate în situații normale, de conflagrații sau cutremure”.

Panelul ANERSFR va răspunde acestei tematici foarte incitante cu sprijinul unor vorbitori extrem de bine conectați la lumea securității fizice moderne, cu accent pe puterea tehnologiei și pe răspunsul cel mai adecvat la provocările care tot apar. Vor fi lucruri inedite din care vom avea toți ceva de învățat.

Le mulțumesc partenerilor ANERSFR – AJAX – Partener Plus, HYPERFY și și R&B RISK MANAGEMENT – Partener Basic – nu doar pentru că au făcut posibil evenimentul, ci și pentru informația de valoare pe care, sunt convins, ne-o vor furniza”, a declarat președintele ANERSFR, Aurel Catrinoiu.


Ajax Systems este cel mai mare producător de sisteme de securitate din Europa, dezvoltând atât hardware, cât și software. Ajax protejează peste 1.800.000 de utilizatori din 169 de țări cu peste 70 de dispozitive cablate și fără fir. Sistemul include detectoare de detecție la efracție în interior și în exterior, de incendiu și de scurgeri de apă, împreună cu o gamă largă de dispozitive inteligente pentru casă, pentru calitatea aerului și automatizare.

Hyperfy depășește granițele soluțiilor clasice bazate pe pază umană, propunându-și să aducă valoare adăugată prin optimizarea serviciilor de securitate fizică cu ajutorul tehnologiei. Compania oferă soluții complete și inovatoare, fiind un singur punct de contact: de la implementare tehnică și mentenanță la monitorizare, intervenții rapide și dezvoltare de platforme software.

R&B RISK MANAGEMENT. Lider național în consultanță de securitate, cu o experiență de peste 20 de ani în industria de securitate, prestăm servicii de analiza de risc la securitate fizică, management de securitate și consultanță.


Cea de-a VIII-a Conferință Națională de Analiză de Risc propune participanților două paneluri: primul – moderat de ARTS – are ca tematică Prevenirea riscurilor de incendiu, cel de-al doilea – moderat de ANERSFR – prezintă Riscuri în contextul amenințărilor globale.

Cuvintele de deschidere și concluziile vor aparține președinților celor două asociații organizatoare, Liviu Mateescu – ARTS și Aurel Catrinoiu – ANERSFR.

Succesul evenimentului este dat de calitatea dezbaterilor ce vor avea loc.

Prin urmare, vă așteptăm pe 10 mai, de la ora 9.15, la Hotel Capitol din București (Calea Victoriei nr.29) la o conferință la care comentariile sau întrebările dumneavoastră pertinente își vor găsi cu siguranță cele mai avizate răspunsuri!

Pentru detalii financiare și înscriere, vă stă la dispoziție formularul de mai jos care trebuie descărcat, completat și trimis la adresa office@arts.org.ro.

Vă mulțumim și nu uitați: Pe 10 Mai, profesioniștii se văd pe Calea Victoriei!