Conferința din Capitală a fost cel de al doilea mare eveniment organizat de ANERSFR anul acesta din cele patru planificate.

După workshop-ul de la Brașov, unde au predominat evaluatorii din regiune, acum, la București, s-a înregistrat un număr mai mare de membri ai asociației, confirmând dorința de pregătire în rândul evaluatorilor de risc, dar și faptul că temele alese au fost de un real interes și actualitate.

Ambele evenimente, Brașov – 30 martie și București – 10 mai – se înscriu în strategia de consolidare a asociației, pe pilonul de formare continuă. Acesta include sesiuni periodice de training dedicate specialiștilor în evaluare de risc, având drept scop atingerea obiectivului de creștere a calității prestațiilor pentru beneficiari.

Evenimentul de la Hotel Capitol, un loc emblematic al Capitalei, a fost organizat în parteneriat de Asociația Română pentru Tehnică de Securitate (ARTS) și Asociația Națională a Evaluatorilor de Risc la Securitate Fizică (ANERSFR).

Cea de-a VIII-a Conferință Națională de Analiză de Risc a avut tema generală Riscuri de securitate în situații normale, de conflagrații sau cutremure, iar panelul ANERSFR s-a axat pe Riscuri în contextul amenințărilor globale.

Au fost prezenți peste 110 specialiști din domeniul integratorilor de sisteme, distribuitori de echipamente, evaluatori și proiectanti.

Mulțumim, pentru sprijin și informațiile valoroase prezentate, partenerilor  – AJAX – Partener Plus, HYPERFY și și R&B RISK MANAGEMENT – Partener Basic – și tuturor participanților!

Se apropie cu pași repezi următorul eveniment, o surpriză plăcută la început de vară: Pe 8 iunie, ANERSFR va organiza la București prima ediție a Forumului Specialiștilor în Securitate Fizică, cu invitați din țară și din străinătate!

Vom reveni curând cu toate detaliile și vă așteptăm cu drag!