Primul workshop regional al toamnei, „BUNE PRACTICI ÎN SECURITATEA FIZICĂ” , organizat astăzi, la Timișoara, de Asociația Națională a Evaluatorilor de Risc la Securitatea Fizică din România (ANERSFR) a adus și prima campanie video din mica istorie de 10 ani a asociației.

„ Vorbeam de 8 motive importante să ne vedem pe 28 septembrie la Timișoara, iată că a fost și un al nouălea, care ne bucură pe toți: lansarea primei noastre campanii video de informare publică, o campanie care, sub genericul “Securitate fizică de 5 stele”, explică publicului larg modul corect de elaborare a unei analize de risc și beneficiile acesteia atunci când este bazată pe competență și profesionalism. Am ținut să lansăm campania aici pentru că proiectul se încadrează perfect titlului reuniunii noastre de azi, bunelor practici în securitatea fizică”, a declarat președintele ANERSFR, Aurel Catrinoiu.

Campania, realizată de partenerii noștri în efortul constant de comunicare a activității asociației, agenția de publicitate Heuza Advertissimo (www.heuza.ro), aduce, sub forma unor episoade video tematice, informații utile atât pentru beneficiarul unei analize de risc, cât și pentru evaluatori.

Cu același prilej, ANERSFR și-a lansat și propriul canal de Youtube, propunându-și dezvoltarea și acestei căi de prezentare a activității și informațiilor necesare membrilor săi și publicului.

Canalul de YouTube al ANERSFR

“Securitate fizică de 5 stele” este o idee mai veche a noastră, care acum, odată cu dezvoltarea tot mai puternică a ANERSFR în acest an aniversar, și-a găsit transpunerea și în video. Practic, prin demersul de azi, împreună cu colegii din Consiliul Director, nu facem altceva decât să urmărim unele din obiectivele statutare ale asociației legate de asigurarea calității muncii noastre. Tot astăzi, am lansat și un nou număr al Revistei ANERSFR „Evaluatorul de Risc”, care vine cu multe subiecte interesante pentru toți evaluatorii. Din toate punctele de vedere, consider întâlnirea de la Timișoara un câștig pentru toți participanții și vreau să le mulțumesc, și pe această cale, tuturor colegilor pentru efortul făcut”, a mai arătat președintele ANERSFR, Aurel Catrinoiu.

La Timișoara, workshop-ul „BUNE PRACTICI ÎN SECURITATEA FIZICĂ”  a reunit peste 60 de participanți: evaluatori, integratori de sisteme, reprezentanți ai ANERSFR, ai autorităților, parteneri din industria securității.

Workshop-ul, moderat de vicepreședintele ANERSFR, Robert Nagy, a prilejuit un dialog profesional de înaltă calitate, iar prezența unui număr mare de specialiști din rândul securității fizice a dat multă forță dezbaterilor pe marginea prezentărilor susținute.

Evenimentul a fost realizat de ANERSFR cu sprijinul partenerilor AJAX SYSTEMS, KMW SYSTEMS și ISOTRAD RISKVISION.

Înființată în anul 2013, Asociația Națională a Evaluatorilor de Risc la Securitatea Fizică din România (ANERSFR)  este unica asociație de profil, organizația care a pus bazele Codului Etic al profesiei și a devenit vocea reprezentativă a evaluatorilor de risc la securitate fizică.

Membrii ANERSF se bucură de 15 BENEFICII, printre care recunoaștere, asistență, pregătire, consultanță și excelentă relaționare.

ANERSFR este de 10 ani, o VOCE, vocea evaluatorilor de risc la securitatea fizică din România!