Participarea Asociației Naționale a Evaluatorilor de Risc la Securitatea Fizică din România (ANERSFR) la cea de a VI-a ediție a ROMANIAN SECURITY FAIR (RSF) – eveniment internațional dedicat sistemelor și serviciilor de securitate, găzduit între 9 și 11 noiembrie de ROMEXPO – a fost una de real succes.

În cele trei zile de desfășurare, standul ANERSFR a fost vizitat de peste 250 de specialiști din domeniul sistemelor electronice de securitate, al furnizorilor de servicii de securitate și al evaluărilor de risc.

„Am distribuit în pavilionul expozițional peste 200 de pliante de prezentare a noii noastre campanii „Securitate de 5 stele”, 150 de pliante pentru promovarea beneficiilor calității de membru al ANERSFR, precum și 100 de exemplare ale celui mai recent număr al publicației proprii „Revista Evaluatorul de Risc”.
Am avut discuții de specialitate cu invitații și au fost clarificate situații întâlnite în practică. În context, aș dori să remarc interesul deosebit reprezentat de ultima noastră lucrare -„Ghidul practic al evaluatorului de risc la securitatea fizică”, fiind achiziționate rapid aproape 60 de exemplare.
Am promovat de asemenea videoclipul de prezentare a ANERSFR și ne-a bucurat mult că, în urma informării și cunoașterii directe, mai mulți colegi au depus pe loc cereri de aderare la asociație”, a declarat, după expoziția RSF, Aurel Catrinoiu, președintele ANERSFR.

După patru ani, ROMANIAN SECURITY FAIR a revenit în format fizic, oferind peste 10.000 de metri pătrați pentru standuri expoziționale, zone pentru conferințe și workshopuri, întâlniri media sau săli amenjate pentru întâlniri de business în cadru restrâns.


La evenimentul organizat de Asociația Română de Tehnică de Securitate și Alarma, în parteneriat cu ROMEXPO, au luat parte atât companii globale, lideri mondiali din domeniul tehnologiilor de securitate care sunt activi și pe piața românească a tehnologiilor și serviciilor de securitate, cât și companii regionale și start-up-uri care doresc să intre acum fie direct, fie prin parteneri români, pe o piață matură si bine structurată.

În cele trei zile de desfășurare, expoziția internațională a fost vizitată de mii de persoane, specialiști și pasionați ai domeniului.