Sub sloganul „10 ani, un forum, o familie”, prima ediție a FORUMULUI SPECIALIȘTILOR ÎN SECURITATE FIZICĂ reunește, pe 8 iunie, la Hotel Capitol din București, experți de renume care vor discuta cele mai bune „Practici în procesul de evaluare a riscurilor de securitate fizică”.

Reuniunea este prilejuită de de împlinirea a 10 ani de viață ai Asociației Naționale a Evaluatorilor de Risc la Securitate Fizică din România (ANERSFR) și va fi deschisă de mesajele președinților unor importante structuri asociative: Asociația Română a Industriei de Securitate, Patronatul Serviciilor de Securitate, Asociația Română pentru Tehnică de Securitate, Federația Serviciilor de Securitate, Uniunea Națională a Societăților de Asigurare și Reasigurare din România.

La o sărbătoare de 10 ani, temele ce vor fi prezentate nu puteau fi decât de nota 10 (zece):

Practici europene în securitatea fizică

Expertul polonez Daniel Kaminski ne va împărtăși experiența unui specialist cu aproape trei decenii de activitate și cu proiecte de securitate extrem de variate ca și complexitate, de la mici la foarte mari.

Autor a peste 100 de articole în reviste de securitate, oaspetele forumului este și lector la Camera Poloneză de Sisteme de Alarmă și președinte al secției de securitate tehnică a Camerei Poloneze de Securitate.

Tematica prezentată la Forumul de la București al ANERSFR va cuprinde informații referitoare la principalele asociații din industria de securitate din Polonia, documente legislative și normative, date statistice privind dimensiunea industriei de securitate, direcții de transformare a protecției fizice și rolul și responsabilitatea evaluatorului de risc.

Conceptul RISKVISION de la ISOTRAD: Minds NOT Guards!

Mirel Băluță, fondatorul ISOTRAD RISK VISION și membru în Consiliul Director al ANERSFR, vă invită într-o călătorie incitantă de descoperire a unor zone foarte puțin sau deloc explorate în domeniul securității fizice.

Veți descoperi o altă viziune asupra riscului și a modalităților în care profesioniștii de azi pun la lucru inteligența folosirii resurselor și dezvoltarea tehnologiei pentru a asigura soluții de securitate din cele mai eficiente.

SECTRA: Există clasa PREMIUM în formarea profesională de securitate?

Răspunsul cel mai avizat ni-l dă Robert Nagy, fondatorul SECTRA și vicepreședinte al ANERSFR. Experiența acestuia, de peste 40 de ani în domeniul securității, transformă tema dintr-un posibil răspuns într-un adevărat regal al informațiilor despre instruirea în domeniu.

Pregătiți-vă de o temă care formează și informează în același timp pe oamenii care știu că a învăța permanent este o condiție esențială în atingerea succesului în orice domeniu!

10 reguli de aur în procesul de evaluare a riscurilor de securitate fizică

Este o temă în care președintele ANERSFR, Aurel Catrinoiu, va sintetiza aspecte din experiența personală și bogata sa carieră profesională în domeniul securității.

Un rar prilej de a vă bucura de informație de specialitate condensată și valoroasă comunicată într-un mod clar, simplu și accesibil!

FORUMUL SPECIALIȘTILOR ÎN SECURITATE FIZICĂ are loc pe 8 iunie, la Hotel Capitol din București și a devenit posibil prin efortul conjugat al ANERSFR și al companiilor ISOTRAD RISK VISION, SECTRA și SAFETY CASH.

ISOTRAD RISK VISION propune beneficiarilor, sub sloganul-concept „Minds not Guards”, un alt mod de abordare a securității, bazat pe soluții inovative și folosire inteligentă a resurselor.

Viziunea integrată asupra riscului face din companie nu doar un competitor de prim rang, ci și un veritabil trend-setter în ceea ce privește protecția obiectivelor.

SECTRA are ca obiectiv să devină cel mai important centru de instruire și dezvoltare în domeniul securității din Transilvania.

Compania furnizează constant o calitate înaltă de pregătire, bazată pe programe specifice create de profesioniști cu o temeinică pregătire teoretică și o îndelungată experiență practică.

Profesorii cu un nivel foarte ridicat de cunoștințe, condițiile excelente de studiu și seriozitatea fondatorilor duc la rezultatul de azi: mii de cursanți pregătiți cu rezultate remarcabile!

SAFETY CASH, companie de securitate inovativă fondată în 2018, oferă unităților economice asistență de specialitate și consultanță pentru creșterea nivelului de securitate și conștientizarea importanței măsurilor preventive.

Serviciile de calitate asigură conformitatea legală completă și optimizarea măsurilor de securitate prin integrarea consemnelor de pază cu tehnica de securitate.

Pe 8 iunie, la Hotel Capitol din București, evaluatorii de risc la securitate fizică vor fi toți, așa cum spune sloganul ANERSFR, o VOCE!

Sunteți așteptați așadar la prima ediție a FORUMULUI SPECIALIȘTILOR ÎN SECURITATE FIZICĂ!

Programul este următorul:

PROGRAM

FORUMUL SPECIALIȘTILOR ÎN SECURITATE FIZICĂ

Ediția a I-a, București, 8 iunie 2023

Hotel CAPITOL, Calea Victoriei nr. 29

„PRACTICI ÎN PROCESUL DE EVALUARE A RISCURILOR DE SECURITATE FIZICĂ”

9,15 –  9,45  –  Primirea și înregistrarea participanților

Cafea de întâmpinare ( Coffee break „Simplu”: cafea, ceai, apa )

9,45 – 10.00 – Deschidere Conferință: Robert NAGY- vicepreședinte ANERSFR – moderator eveniment

10.00 – 11.00– Cuvânt reprezentanți organizații profesionale și patronale

  • Dl. Aurel CATRINOIU –  președinte Asociația Națională a Evaluatorilor de Risc la Securitate Fizică din România (ANERSFR)
  • Dl. Stelian ARION – cuvântul unui membru fondator ANERSFR
  • Dl. Gabriel BADEA – președinte Asociația Română a Industriei de Securitate (ARIS)
  • Dl. Adrian MOISESCU – președinte Patronatul Serviciilor de Securitate (PSS)
  • Dl. Liviu MATEESCU  – președinte Asociația Română pentru Tehnică de Securitate (ARTS)
  • Dl. Silviu CLEP – președinte Federația Serviciilor de Securitate (FSS)
  • Dl. Alexandru CIUNCAN – președinte Uniunea Națională a Societăților de Asigurare și Reasigurare din România (UNSAR)

11.00 – 12.15 – „Practici europene în securitatea fizică” – expert Daniel KAMINSKI, Asociația poloneză – POLSKA IZBA OCHRONY.

12.15 – 12.30 – SECTRA: Există clasa PREMIUM în formarea profesională de securitate?” – Robert NAGY – Executive Manager SECTRA

12.30 – 12.45 – Pauza de Cafea (Coffee break „Complet” + patiserie dulce/sărată)

12.45 – 13.00 – „10 reguli de aur în procesul de evaluare a riscurilor de securitate fizică” – Aurel CATRINOIU.

13.00 – 13,30 – Conceptul RISK VISION de la ISOTRAD: Minds NOT Guards!” – Mirel BĂLUȚĂ – Director General ISOTRAD GROUP

13.30 – 14.45 – Discuții și întrebări pe toate subiectele;

14,45 – 15,00 – Concluzii Forum 2023

15,00 – 15,30 –  Masa de pranz (tip „Bufet suedez”)

Membrii ANERSFR au INTRARE LIBERĂ, este nevoie doar de trimiterea unui e-mail la asociație pentru confirmarea participării și, în consecință, rezervarea locului.

Cei care NU sunt membri ANERSFR, dar doresc să participe la Forum, sunt rugați să completeze, semneze și să trimită pe adresa office@anersfr.ro formularul de înregistrare de mai jos.