Aproape 20 de evaluatori de risc la securitatea fizică au ales să se alăture A.N.E.R.S.F.R. în ultimele trei luni (aprilie-iunie 2023).

„Pentru noi, este o mare bucurie să vedem că tot mai mulți colegi de profesie înțeleg că doar unindu-ne forțele într-o structură asociativă vom avea acea forță care va face ca vocea noastră să fie auzită. Eu le spun tuturor noilor veniți un „Bun venit!” din inimă și îi invit pe toți membrii asociației să descopere din toamnă noile surprize plăcute pe care le pregătim!”, a declarat Aurel Catrinoiu, președintele A.N.E.R.S.F.R.

Înființată în anul 2013, Asociația Națională a Evaluatorilor de Risc la Securitatea Fizică din România (ANERSFR)  este unica asociație de profil, organizația care a pus bazele Codului Etic al profesiei și a devenit vocea reprezentativă a evaluatorilor de risc la securitate fizică.

Preocupată permanent de creșterea calității în formarea profesională de profil și stimularea formelor de menținere a unui nivel de pregatire ridicat pentru profesioniștii din domeniu, ANERSFR organizează periodic conferințe naționale, workshop-uri, webinarii.

„Chiar în aceste zile lucrăm, conducerea executivă și colegii din Consiliul Director, la pregătirea evenimentelor profesionale din toamnă. Considerăm foarte importante aceste întâlniri pentru că ne ajută mult atât în pregătire, cât și în consolidarea familiei ANERSFR, formată și consolidată în cei 10 ani de existență.”, a mai spus Aurel Catrinoiu.

Asociația Națională a Evaluatorilor de Risc la Securitatea Fizică din România (ANERSFR) are scopul principal de a promova şi proteja interesele specifice persoanelor juridice care au ca obiect de activitate evaluarea riscurilor la securitatea fizică.