A mai rămas puțin timp până când specialiștii în securitate fizică se vor întâlni la ultimul workshop regional organizat în acest an de Asociația Națională a Evaluatorilor de Risc la Securitatea Fizică din România (ANERSFR).

Intitulat „BUNE PRACTICI ÎN SECURITATEA FIZICĂ”, formatul de pregătire va reuni joi, 23 noiembrie 2023, de la ora 9,00, la Central Plaza Hotel, din Piatra Neamț: evaluatori, integratori de sisteme, reprezentanți ai ANERSFR, ai Poliției, parteneri din industria securității.

„Într-un domeniu cu atât de multe evoluții tehnologice, unele de-a dreptul revoluționare, pregătirea continuă este cheia succesului. De aceea, ANERSFR propune specialiștilor în securitate fizică o ofertă bogată în acest sens. Workshopuri și conferințe în format fizic, cum este și acesta de la Piatra Neamț, dar și campanii video online, precum „Securitate de 5 Stele”.

Mai nou, am postat pe site-ul ANERSFR, colecția din anii trecuți a revistei noastre „Evaluatorul de Risc”, care acum poate fi consultată online gratuit.

Mulțumesc partenerilor noștri din industria de securitate fără de care evenimente importante în format fizic, precum aceste workshop-uri, nu ar fi fost posibile”, a declarat președintele ANERSFR, Aurel Catrinoiu.

PENTRU CONSULTAREA PROGRAMULUI COMPLET ȘI ÎNSCRIERE,

VĂ RUGĂM SĂ ACCESAȚI FORMULARUL DIN LINKUL DE MAI JOS:

https://forms.gle/JQkrQw5SKBzucfEx8

Workshopul regional de la Piatra Neamț, organizat pe 23 Noiembrie 2023 la Central Plaza Hotel, Piața Petrodava 1-3, este realizat de ANERSFR cu sprijinul partenerilor evenimentului:

Ajax Systems este cel mai mare producător de sisteme de securitate din Europa, dezvoltând atât hardware, cât și software. Ajax protejează peste 1.800.000 de utilizatori din 169 de țări cu peste 70 de dispozitive cablate și fără fir. Sistemul include detectoare de detecție la efracție în interior și în exterior, de incendiu și de scurgeri de apă, împreună cu o gamă largă de dispozitive inteligente pentru casă, pentru calitatea aerului și automatizare.

Începând din 2004, KMW Systems este un nume de referință pe piața sistemelor de securitate din România. Cu succesul obținut în reprezentarea brandurilor recunoscute la nivel mondial, precum Dahua Technology și Ajax Systems, și cu dezvoltarea constantă a gamei proprii de produse KMW, suntem dedicați satisfacerii tuturor cerințelor pieței. Ne concentrăm pe asigurarea unor stocuri suficiente pentru orice proiect, oferind în același timp suport tehnic profesionist și consultanță pentru alegerea optimă a echipamentelor. Cu un service rapid și numeroase alte avantaje, KMW Systems reprezintă alegerea preferată a instalatorilor de sisteme de securitate din România.

Tora Security Systems este unul din principalii distribuitori de produse de Securitate și Siguranță, acoperind tot teritoriul României. Cu un portofoliu variat de produse, acoperim toate segmentele, precum: CCTV, alarmare la efracție, alarmare la incendiu, access control, parking, videointerfonie, networking, software, accesorii. Printre mărcile distribuite se află: Bosch, Dahua, Satel, Cofem, Inim și multe altele.

LOGO ANERSFR 10 ANI

Înființată în anul 2013, Asociația Națională a Evaluatorilor de Risc la Securitatea Fizică din România (ANERSFR)  este unica asociație de profil, organizația care a pus bazele Codului Etic al profesiei și a devenit vocea reprezentativă a evaluatorilor de risc la securitate fizică.

Membrii ANERSF se bucură de 15 BENEFICII, printre care recunoaștere, asistență, pregătire, consultanță și excelentă relaționare.